Het Huisartsenteam De Welborg
Waarneming
Het Huisartsenteam Beukers Spoed: (076) 597 01 12 | Praktijk: (076) 597 25 09 Het Huisartsenteam Cevaal en Kolsters Spoed: (076) 597 01 12 | Praktijk: (076) 597 35 86 Het Huisartsenteam Blommerde en Poppelaars Spoed: (076) 597 01 12 | Praktijk: (076) 597 31 90
Adres De welborg 6-7-8
4881 CZ Zundert
Kaart
Huisarts(en) Dhr. C. Beukers
Dhr. T. Cevaal
Dhr. R. Kolsters
Dhr. C. Blommerde
Mw. A. Poppelaars
Mw. S. Huigen

Privacybeleid

De privacy van patiënten en zorgverleners is voor Het Huisartsenteam belangrijk. Alle actuele privacyrichtlijnen worden dan ook nageleefd om ongeoorloofde toegang tot en gebruik van persoonsgegevens van patiënten en zorgverleners te voorkomen. We informeren u graag over ons bijgewerkte privacybeleid.

Vakantie

Praktijk Beukers:
  • Van 11 juni tot en met 22 juni is dokter Beukers afwezig.
  • Van 3 september tot en met 14 september is dokter Beukers afwezig.

Praktijk Blommerde / Poppelaars:
  • Van 16 juli tot en met 3 augustus is dokter van Dongen afwezig.
  • Van 23 juli tot en met 10 augustus is dokter Blommerde afwezig.
  • Van 6 augustus tot en met 24 augustus is dokter Poppelaars afwezig. 

Praktijk Cevaal / Kolsters:
  • Van 25 juni tot en met 6 juli is dokter Kolsters afwezig.
  • Van 9 juli tot en met 27 juli is dokter Cevaal afwezig. 
Indien uw huisarts afwezig is zullen de overig aanwezige huisartsen de zorg overnemen. 
De receptenlijn kunt u gewoon inspreken.

MijnGezondheid.net

Wij werken met MijnGezondheid.net (ook wel MGN genoemd). Dit is een patiëntportaal waarmee u online zelf gezondheidszaken kunt regelen. Meer weten? Bekijk de film of lees meer informatie

Innovatief onderzoek beslissingsondersteunende softwareHet Huisartsenteam is deze week gestart met innovatief onderzoek op gebied van beslissingsondersteunende software op basis van big data. Door middel van software wordt onderzocht of analyse van data uit patiëntendossiers kan worden gebruikt om de behandeling van urineweginfecties te verbeteren. Deze software laat uw huisarts of assistente zien hoe succesvol verschillende behandelingen waren bij patiënten die vergelijkbaar zijn met u. Er zijn 100 deelnemende huisartspraktijken, waarvan Het Huisartsenteam de enige zorggroep is. Dit onderzoek is geïnitieerd door Pacmed, winnaar van de Impact in Healthcare award 2017.

Klik hier voor meer informatie.
Sterilisatie van de man

Dokter Blommerde voert sterilisaties van de man uit in De Welborg. De sterilisatie van de man, ook wel vasectomie genoemd is een relatief kleine ingreep waarbij een lokale verdoving volstaat.

Het gemak om deze ingreep in Zundert te ondergaan in combinatie met het aanzienlijk lagere tarief in vergelijking met het ziekenhuis, maakt het aantrekkelijk de ingreep in de huisartsenpraktijk aan te bieden.

Patiënten uit de gehele Welborg maar ook patiënten van elders zijn welkom voor de ingreep. Een informatieve intake bij dokter Blommerde vooraf aan de ingreep is vereist. Belt u daarvoor gerust naar ons praktijknummer: (076) 597 31 90

Kijk voor meer informatie en de voordelen van een behandeling in de huisartspraktijk op hethuisartsenteam.nl/vasectomie.

Qualiview


 
Wilt u meedoen aan het patiënttevredenheidsonderzoek (Qualiview)? Laat het tijdens een consult weten aan uw huisarts, of geef u op via de website.