Nieuwsberichten

Mindfulness Based Stress Reduction Training |  31-7-2017


Voelt u zich vaak moe en gejaagd? Vindt u het lastig om tijdig voldoende te ontspannen? Dan kan er sprake zijn van ongezonde stress. Sinds kort biedt Het Huisartsenteam Mindfulness Based Stress Reduction Training aan. Dit is een effectieve en wetenschappelijk bewezen methode om allerlei vormen van stress en stressgerelateerde klachten te bestrijden. Bent u geïnteresseerd in deze training en patiënt bij een van de huisartspraktijken van onze zorggroep? Bespreek dan deelname met uw huisarts. Kijk voor meer informatie op www.hethuisartsenteam.nl

Assertiviteitstraining |  27-7-2017


Gaat u een meningsverschil liever uit de weg? Vindt u het lastig om uw standpunt duidelijk te maken? Door aan assertief gedrag te werken, kunt u leren om hier beter mee om te gaan. Sinds kort biedt Het Huisartsenteam assertiviteitstraining aan. Bent u geïnteresseerd in deze training en patiënt bij een van de huisartspraktijken van onze zorggroep? Bespreek dan deelname met uw huisarts. Kijk voor meer informatie op www.hethuisartsenteam.nl.

Jaarverslag 2016 |  19-7-2017


Met veel genoegen presenteren wij u ons jaarverslag 2016.
In dit jaar heeft Het Huisartsenteam veel bereikt om trots op te zijn. Wij nemen u dan ook graag mee langs een aantal hoogtepunten, prestaties en de belangrijkste gebeurtenissen. Bekijk ons jaarverslag 2016 op www.hhtjaarverslag2016.nl.

Het Huisartsenteam breidt uit! |  28-6-2017


Vanaf 1 juli maakt Het Huisartsenteam De Gagel in St.Willebrord deel uit van de zorggroep. Afgelopen maandag tekenden huisarts Levent Yurtsever en directeur/huisarts Jan Frans Mutsaerts het contract. Het Huisartsenteam wenst het hele team van praktijk De Gagel veel succes met deze nieuwe start!

Alle HHT praktijken opnieuw geaccrediteerd! |  8-6-2017


Alle praktijken van Het Huisartsenteam hebben dit jaar wederom de NHG Praktijk Accreditatie behaald.

In mei en juni werden de praktijken bezocht door twee auditoren van de NHG Praktijk Accreditatie (NPA®), die controleerden of de praktijkvoering op orde is en of er aan alle kwaliteitseisen voldaan wordt.

De huisartspraktijken van Het Huisartsenteam waren al in het bezit van dit felbegeerde predicaat, maar vinden het toch belangrijk om zich ieder jaar opnieuw toetsbaar op te stellen.

Certificering voor verantwoorde ketenzorg |  11-4-2017


Dankzij de bijdrage van alle medewerkers van Het Huisartsenteam heeft onze zorggroep de audit voor zorggroep certificering met succes afgerond. Lees meer.

Uitwisselen medische gegevens |  5-4-2017


Uw eigen huisarts en apotheek zijn bekend met uw medische gegevens. Maar moet u (met spoed) naar een andere arts, naar de apotheek of naar de spoedeisende hulp in het ziekenhuis, dan is het belangrijk dat ook zij uw belangrijkste medische gegevens kunnen bekijken. Zo kunnen ze u snel, goed en veilig behandelen. Lees meer.


De Longdagen |  23-2-2017


Het Longfonds, de NRS en de NVALT organiseren in 2017 voor de zesde keer de Longdagen. Op dinsdag 11 en woensdag 12 april staan longen centraal. De Longdagen biedt longartsen, wetenschappers, zorgverleners en patiënten een platform waarop zij kunnen discussiëren, elkaar kunnen spreken, kennis uit kunnen wisselen en de laatste ontwikkelingen kunnen leren kennen. Lees meer.


Het Huisartsenteam steunt Serious Request |  8-12-2016


20% per consult voor het goede doel

De DJ’s van 3FM strijken van 18 tot 24 december neer in het Glazen Huis in Breda om aandacht te vragen voor longontsteking bij kinderen in ontwikkelingslanden. Een nobel gebaar voor een goed doel en daar helpt Het Huisartsenteam graag een handje aan mee! Lees meer.

het Huisartsenteam 10 jaar! |  7-7-2016


2015 was een belangrijk jaar voor Het Huisartsenteam, we bestonden namelijk tien jaar! Wat ons een decennium geleden verbond was het gezamenlijk streven naar een voortdurende verbetering van kwaliteit van zorg. Meer samenwerken én innoveren zodat de patiënt de beste zorg krijgt op de juiste plek. Lees meer.