Het Huisartsenteam De Welborg
Waarneming
Het Huisartsenteam Beukers Spoed: (076) 597 01 12 | Praktijk: (076) 597 25 09 Het Huisartsenteam Cevaal en Kolsters Spoed: (076) 597 01 12 | Praktijk: (076) 597 35 86 Het Huisartsenteam Blommerde en Poppelaars Spoed: (076) 597 01 12 | Praktijk: (076) 597 31 90
Adres De welborg 6-7-8
4881 CZ Zundert
Kaart
Huisarts(en) Dhr. C. Beukers
Dhr. T. Cevaal
Dhr. R. Kolsters
Dhr. C. Blommerde
Mw. A. Poppelaars
Mw. S. Huigen
Mw. H. Nuiten

Nieuwe huisarts dokter Nuiten

Vanaf 1 november 2018 komt dokter Nuiten ons team versterken. 
Wij hopen dat u als patiënt een prettig contact zal opbouwen met haar.

Werkdagen dokter Nuiten
  • Praktijk Cevaal en Kolsters: dinsdag en donderdag
  • Praktijk Beukers: vrijdag

Privacybeleid

De privacy van patiënten en zorgverleners is voor Het Huisartsenteam belangrijk. Alle actuele privacyrichtlijnen worden dan ook nageleefd om ongeoorloofde toegang tot en gebruik van persoonsgegevens van patiënten en zorgverleners te voorkomen. We informeren u graag over ons bijgewerkte privacybeleid.

Herfstvakantie

  • Praktijk Cevaal en Kolsters is gesloten van 15 oktober tot en met 19 oktober.
  • Praktijk Blommerde en Poppelaars is gesloten van 22 oktober tot en met 26 oktober.

In geval van dringende klachten zullen de aanwezige huisartsen de zorg overnemen. De receptenlijn kunt u ten alle tijden inspreken.

MijnGezondheid.net

Wij werken met MijnGezondheid.net (ook wel MGN genoemd). Dit is een patiëntportaal waarmee u online zelf gezondheidszaken kunt regelen. Meer weten? Bekijk de film of lees meer informatie

Innovatief onderzoek beslissingsondersteunende softwareHet Huisartsenteam is deze week gestart met innovatief onderzoek op gebied van beslissingsondersteunende software op basis van big data. Door middel van software wordt onderzocht of analyse van data uit patiëntendossiers kan worden gebruikt om de behandeling van urineweginfecties te verbeteren. Deze software laat uw huisarts of assistente zien hoe succesvol verschillende behandelingen waren bij patiënten die vergelijkbaar zijn met u. Er zijn 100 deelnemende huisartspraktijken, waarvan Het Huisartsenteam de enige zorggroep is. Dit onderzoek is geïnitieerd door Pacmed, winnaar van de Impact in Healthcare award 2017.

Klik hier voor meer informatie.
Qualiview


 
Wilt u meedoen aan het patiënttevredenheidsonderzoek (Qualiview)? Laat het tijdens een consult weten aan uw huisarts, of geef u op via de website.

Sterilisatie van de man

Dokter Blommerde voert sterilisaties van de man uit in De Welborg. De sterilisatie van de man, ook wel vasectomie genoemd is een relatief kleine ingreep waarbij een lokale verdoving volstaat.

Het gemak om deze ingreep in Zundert te ondergaan in combinatie met het aanzienlijk lagere tarief in vergelijking met het ziekenhuis, maakt het aantrekkelijk de ingreep in de huisartsenpraktijk aan te bieden.

Patiënten uit de gehele Welborg maar ook patiënten van elders zijn welkom voor de ingreep. Een informatieve intake bij dokter Blommerde vooraf aan de ingreep is vereist. Belt u daarvoor gerust naar ons praktijknummer: (076) 597 31 90

Kijk voor meer informatie en de voordelen van een behandeling in de huisartspraktijk op hethuisartsenteam.nl/vasectomie.