Praktijkgegevens

Reizigersadvies, LCR gecertificeerd

 

In onze praktijk zijn meerdere gespecialiseerde doktersassistentes werkzaam.

Bij reizen naar het buitenland is het raadzaam u door haar te laten informeren of u in aanmerking komt voor reisvaccinaties en/of malariaprofylaxe. Het is belangrijk dat u hiervoor tijdig informatie krijgt. Het advies is om 8 weken vóór uw vertrek contact op te nemen met de praktijk. Om u een optimaal advies te kunnen geven is het belangrijk dat u een reisadviesformulier invult. Dit kunt u via deze website on-line invullen. U kunt het ook ophalen bij de assistente. Voor meer informatie over reizigersadvies en de kosten hiervan kunt u contact op nemen met assistente.

Belangrijke informatie ná het invullen van het reisvaccinatieformulier


Na het invullen van het formulier kunt u dit digitaal versturen. U kunt het ook uitprinten en afgeven op de praktijk. De benodigde vaccinaties worden voor u in orde gemaakt, waarna u een telefoontje van de assistente krijgt. Zij zal dan met u een afspraak maken voor het plaatsen van de vaccinatie, op het tijdstip dat voor beiden schikt. Voorafgaande aan deze afspraak dient u de benodigde reismedicatie op te halen bij de apotheek. Er wordt verwacht dat u deze daar afrekent. Tijdens de afspraak heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen over uw reis. Aarzel dus niet en schrijf eventuele vragen vooraf op zodat u ze niet vergeet. Sommige zorgverzekeraars vergoeden de kosten van de medicatie als u aanvullend verzekerd bent. Stuur de kwitantie altijd op naar uw verzekering.

De kosten verbonden aan een Reizigersadvies bedragen per persoon € 30,00 per consult voor advies, recepten, het geven van de eventuele injecties (vaccins) en het bijwerken van uw inentingsboekje. Deze bedragen dient u contant te voldoen. De totale kosten aangaande reisadvisering kunt u mogelijk ook indienen bij uw zorgverzekeraar.
Als u al een inentingsboekje heeft kunt u dit het beste op de dag van afspraak mee nemen naar de praktijk opdat wij het kunnen aanvullen.
Het Huisartsenteam De Welborg Waarneming
Het Huisartsenteam Beukers Spoed: (076) 597 01 12 | Praktijk: (076) 597 25 09 Het Huisartsenteam Cevaal en Kolsters Spoed: (076) 597 01 12 | Praktijk: (076) 597 35 86 Het Huisartsenteam Blommerde en Poppelaars Spoed: (076) 597 01 12 | Praktijk: (076) 597 31 90
Adres De welborg 6-7-8
4881 CZ Zundert
Kaart
Huisarts(en) C. Beukers
T. Cevaal
R. Kolsters
C. Blommerde
A. Poppelaars
S. Huigen
H. Nuiten